Hodnocení obchodu

4,9 197 hodnocení
5
187x
4
5x
3
2x
2
3x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.2.2024
Rychlost, ochota , kvalita výrobku .. Výborná zkušenost !
D Avatar autora Dobroslav | 19.2.2024
Velmi
E Avatar autora Eliška | 14.2.2024
Před Vánoci jsem udělala objednávku, která se nevydařila, a prostřednictvím hodnocení jsem udělila zpětnou vazbu. Obratem se mi Alexandra ozvala, zajímala se, nabídla výrobu nového diáře a snažila se maximálně ve všem vyjít vstříc. Velmi mě těší, že zpětná vazba není brána na lehkou váhu a nikdo nad tím nemávne rukou, ale opravdu si svého zákazníka váží a jde jim o to, aby byl maximálně spokojen. Za to mnohokrát děkuji.
L Avatar autora Lukas | 2.2.2024
Objednáno 25.1.2024 (náplň do diáře) , dnes je 2.2. a stále nic nedorazilo. Výrobky jsou hezké, doprava špatná.
T Avatar autora Tom | 1.2.2024
Na diár sa proste oplatilo čakať 😊🙌
N Avatar autora Nikola | 31.1.2024
Naprosto!
E Avatar autora Eliška | 29.1.2024
Diář jsem si vyhlédla již v průběhu roku, ale vzhledem k vyšší ceně jsem si počkala, že si udělám radost na "Ježíška". Těšila jsem se tedy na něj cca 4 měsíce, že si ho před Vánoci objednám a udělám si pod stromečkem radost. Bohužel výsledek nebyl takový waw efekt, který jsem očekávala. Nevím, zda to bylo tím, že byla objednávka vyřizována před Vánoci, ale celkově na mě diář působil, jak kdyby byl šitý "horkou jehlou" při nestíhání. Připlatila jsem si za vlastní text a ten bohužel nejde skoro v kůži ani vidět. Abych text přečetla, musím diář různě naklánět na světle, přijde mi, že ražba v kůži není dostatečně hluboká, aby malinkatá písmenka vynikla. To mě velmi zklamalo. Funkci záložky uvnitř plní stužka, která je zavázána u horního hřbetu tak, že dlouhý konec vede mezi listy, ale druhý (kratší) konec stužky trčí z diáře nahoře ven. Je velká škoda, že za ty peníze se nikdo nesnažil alespoň tohle nějak ošetřit. Další věc, která na mě nepůsobila vůbec dobře bylo to, že sešity byly do desek zaháknuté za gumičky tak, že půlka gumičky byla absolutně povolena a druhá půlka napnutá k prasknutí a utažena tak, že se zařezávala v hraně do sešitu a pár listů natrhala. Když už nic, alespoň při tomhle si mohl ten, co diář sestavoval, dát více záležet a pohrát si s vycentrováním gumiček, aby byly všude po hřbetu desek utaženy stejně. Jak už jsem psala, celé mi to přišlo, že byl šitý horkou jehlou a při kompletaci někdo moc chvátal a absolutně si nedával záležet na výsledném efektu. Což je veliká škoda, neboť jsem se na něj opravdu těšila. Mrzí mě to napsat, nicméně za ty peníze to bohužel není to, co jsem očekávala.
AH Avatar autora Alexandra Horáková (Administrátor) 30.1.2024
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Názor každého zákazníka, který nám napíše zpětnou vazbu si velmi vážíme, konstruktivní zpětná vazba nám pomáhá se rozvíjet a pracovat na vývoji našich produktů. Situace, kterou popisujete z předvánočního nákupu, nás velmi mrzí. Děláme maximum pro naplnění očekávání našich zákazníků a pokud se nám někdy stane, že se to nepovede a zákazník nám to sdělí, vždy se snažíme v rámci možností najít vhodné řešení. Ražba do kůže odstínu taupe, kterou jste si vybrala, bude vždy méně viditelná než u jiných světlých odstínů. Je to z důvodu barveného, uniformního povrchu, který je odolnější a působením tepla netmavne. Jelikož se jedná o ražbu za tepla - vtlačení písmen, bez použití barevné fólie, bude méně viditelná i v barvě černé, tmavě hnědé nebo obecně tmavých odstínech. Systém vázání gumiček jsme vyvíjeli delší dobu s cílem, aby nikde netlačil uzlík, sešity pevně držely a zároveň je šlo jednoduše vyměnit i svépomocí. Každá gumička má jinou tažnost a vyzkoušeli jsme různé druhy i dodavatele, abychom našli tu nejvhodnější. Vázání každého diáře věnujeme stejnou péči a pozornost bez ohledu na dobu, kdy se výrobek prodá. Mohlo se stát, že se nám něco nepovedlo a pokud se to stalo u Vaší objednávky, omlouváme se a rádi to napravíme prostřednictvím další e-mailové komunikace. Děkujeme a přejeme hezký den, Alexandra
A Avatar autora Andy | 25.1.2024
Toto byl můj druhý nákup a jsem maximálně spokojená, protože Alex je velmi vstřícná a milá, za to tleskám. Mám zápisník, který je krásný a mám z něj radost :) Moc oceňuji nápadité a pečlivé provedení.
N Avatar autora Nam | 25.1.2024
Kvalitně zpracovaný diář. Můžu jen doporučit. Monogram zdarma je příjemný bonus.
L Avatar autora Linda | 23.1.2024
Krásný a kvalitní kožený diář. Doporučuji
M Avatar autora Martina | 23.1.2024
Předčil mé očekávání
R Avatar autora Rastislav Z. | 18.1.2024
E Avatar autora Eva | 17.1.2024
Před 4 lety jsem kožený diář dostala k Vánocům a letos jsem si již po třetí objednala samostatné sešity pro rok 2024. Diář používám nejen pro své každodenní poznámky, ale i jako cestovatelský. Já už bych neměnila a jsem moc ráda, že jsem právě od Vás před 4 lety diář dostala od svého manžela k Vánocům byť jsem věděla, že se mu moc líbí. Děkuji
V Avatar autora Veronika | 16.1.2024
Objednala jsem diář, tedy vlastně 2 (jeden pro mamku). Hned když přišel balíček a rozbalila jsem svůj diář jsem zjistila, že bych nejradši měla všechny barvy co nabízí. Je krásný, dokonalý a je možné ho personalizovat. Pro milovníky kůže nadherný osobní dárek. Opravdu krásná práce. Za mě můžu jen doporučit.
Avatar autora | 16.1.2024
J Avatar autora Jana | 15.1.2024
Krásné zpracování výrobku. Jen delší doba dodání. Děkuji
K Avatar autora Kateřina | 15.1.2024
Velmi si cením precizní práce a příjemné komunikace. Děkuji
MH Avatar autora Michaela Houdková | 12.1.2024
Moc hezky produkt ,komunikace v pořádku a rychle dodání . Děkuji
D Avatar autora David | 12.1.2024
Kvalitní produkt a rychlé dodání
V Avatar autora Věra | 9.1.2024
Velká spokojenost, skvělá komunikace a dárek k tomu Děkuji